7 Haziran 2007 Perşembe

:(

Hevesin kursağında kalması ne iğrenç bir duygu yaa.. Sürekli bir şeyler için başka bir şeyleri ertelemek ya da onun zorunda kalmak ne acı..

11 yorum:

[turshu] dedi ki...

aslında bu bir tür tercih... durumu değerlenririsin ve o an için işine en çok geleni seçersin, istemesen dahii...

konsere gidemiyosun dimi??

zenocadı dedi ki...

ewt gidemedim:( mükemmle olduğunu söledi gidenler bi kez daha yıkıldım hem de tam sınav öncesi..Üff yaa umarım İst'te yolumuz düşer, ne dersin düşer mi sence??

[turshu] dedi ki...

bilmem.. bi konuşiim harunla, ayarlayalım bişeyler.. :P

zenocadı dedi ki...

yaa Harun'a gidemedim hadi neyse dedim, ii de ben Cem'e de gidemedim kiii:( böö..

[turshu] dedi ki...

haa doruuu, onlada konuşurum nolcakk :)

Assassiyun dedi ki...

allah sohbetinizi arttırsın.

aslında bir tür* degil tamamen tercih meselesidir.şayet iki tercih arasında kalıyorsanız içinden hangisinin size daha çok fayda sağlayacagına bakarsınız.e tabi ikisinin de olmasını istiyorsanız ve yapamıyorsanız(ki yapamazsınız) dönün kıbleye dogru acın ellerinizi yalvarın eaallahınıza duysun diye sizii..

zenocadı dedi ki...

abrek, haklısın aslında hangisinin bizim acımızdan daha faydalı olacağına bakmalıyız tabii..ben de öyle yaptım konsere gitmedim finalime çalıştım çalıştım da so gün çalıştığım yani bilmdiğim yerlerden değil de önceden bitirdiğim konulardan ağırlıklı soru çıktı ve hiç çalışmasaydım da aynı şeyi yapardım..Yani böyle riskli durumlarda hangisinin fayda sağlayacağını önceden kestiremiyor olabiliyoruz malesef..Olsunn yine de her seçim bir kaybediştir sözünden yola çıkarak verdiğimiz kararlaradan pişma olmamalıyız ya da en azından olmamaya çalışmalıyız :)

Assassiyun dedi ki...

'her seçim bir kaybediştir' dogrudur.Ama 'her duygusal davranış da kaybediştir' bana göre.mantıklı davranmanın gözünü seveyim yahu.

ayrıca kişinin hayatı ertelemeye,boşvermeye gelmez.asıl pişmanlıgı sonradan o yapar.cok koyar alimallah.

zenocadı dedi ki...

öle valla..Son pişmanlık da hiç fayda etmiyor gerçekten..Mantıklı davranmak gerek haklısında her şeyin fazlası zararlı sürekli amntık ya da sürekli duygu ağır bsmamalı,ikisi de dengede durmalı yerine göre ve yeterli dozda.O zaman daha iyi olmaz mı?

Assassiyun dedi ki...

her ne zaman ki duygularım ile hareket ettim,hep yenildim.tabi bu ille de herkes için geçerli olacak degil.herşeyimi mümkün mertebe mantık cercevesinde yürütmeye özen gösteriyorum..

(reklam kokan hareket bunlar abrekkk)

=)

zenocadı dedi ki...

:))