30 Temmuz 2007 Pazartesi

pek bi kötümserim...


Bazen insan kendini karnlık dehlizde bulur ne yapacağını,kime sığınacağını bilemez..Ya da çıkmaz sokakta uyanır uykusunun en tatlı yerinde,rüyada sanar kendini ama içinde bulunduğu çıkmaz sokak hayatın kendisidir bunu kestiremez..

7 yorum:

ego dedi ki...

ya da küçük bir martı görür insan dimi? bembeyazz.. belki susarız ufak bir sızıntı görürüz içeriz buz gibi veya ağaçların arasından gökyüzünü yakalarız...en azından benliğimizi uçurtma yapıp uçaracak kadar gökyüzü.. kimbilir belkide deniz kenarındaki bankta yanına oturduğumuz ufak kız çocuğu yarısını yemiş olduğu lolipopu uzatır bize; gülümser ağzına burnuna şeker bulaşmış halde... hehehe belkide düşünsene sağdan gittimiz sürece cüzdan bulabilirz.(eskiler öle der;)...yani bence hayat bize güler belkide güldürmesini başarabilirsek... zaten hepimiz ortalama 46 kromozom değilmiyiz... başarırız başarırız ;)

ego dedi ki...

çok polyanna oldu derseniz; olmadı bence. çünkü bana göre üzülmek zaman kaybı.. çook üzülmek çoook zaman kaybı. "hayata küsmek" aklımdan bile geçmez. yaşıyorsak, değiştiredebiliriz... en azından uğraşırız safımız belli olur;)

Adsız dedi ki...

zenocadı yine bunalım takılmaya başladık bakıom. ilk geldiinde ki neşe dolu yazıların deişmeye başladı. buralar seni bozuo sanırım, en iisimi uzaklaş sen buralardan. iki gunde deiştin valla. havasından mdır? suyundan mdır? hani olm her taşı torpaı altındı. yediniz lan dağ gibi zenocadıyı!!! hieeyytt!!! ben gidiom!... nereye die sormayın bende bilmiom!...

vasati46kro musun kromozon musun? nesin? hafta sonu buluştumuzda da bu nutukları attın bize. ama dorusun. zate Dob-Erman'ın yeni imajı yardı beni...hala gözümün önünde hehehe:D

Nis dedi ki...

Gel-gitler hengamesi....

zenocadı dedi ki...

vasati46kromozom yok yok polyanna fln olmamamış güzel olmuş..Haklısın zaman kaybından ve yıpranmaktan başka bir şey değil..Çok saol..Üff acaip gaza geldim:)

zenocadı dedi ki...

isganbilabi:) evt bozuo bni bişiler ama buralardan,buranın havasından suyundan (ki sularda olmayacak artık ) değil.Durağanlığı sevmiom,sürekli bir şeyler yapmak istiom.Bi de bu aralar yapmak istediğim şeyler var onları yapamıorum..Çok çabuk sıkılıorum ondan kaynaklanıo heralde:)

zenocadı dedi ki...

Nis gel-git güzel bir tabir..bana sürekli bir şeyler gelip gidiyor da:)