25 Eylül 2007 Salı

Yıla kötü başladık..

Yurtta mı kalıyorsun diye soranlara artık 'evet' demiyorum çünkü orası bir 'toplama kampı' olmuş durumda...

10 yorum:

ego dedi ki...

devamı iyi olur inşallah... kötü başlaması öyle gideceği anlmaına gelmiyo bana göre...(heycan herdaim hazırdır bende..neden acaba;)

batraz dedi ki...

olsun devamı güzel olur inş. :P

Adsız dedi ki...

toplama kampı mı?
nayır nolamazzz!! amaaaann taannrrııımmmm!!!
seni nerelere gondermişiz öle kuzucuk!!
son zamanlarda etrafta garip şeler gördün mü? böle ismi cismi tanımlanamayan, tuhaf ışık demeti saçan bişiler!! yada etrafta dev bacaları olan fırınlar var mı? öğrenciler arasında gaz odalarından bahseden oldu mu? eğer böle bulgulara rastladıysan kork ve arkana bakmadan olanca hızınla kaç derim sana!! hatta bi sabah kalktıında en yakın oda arkadaşını yataanda bulamassan hiç şaşırma, onu kullandığın bi sabun parçası haline getirmiş olabilirler.son bişi daha 40 yıldır oraya gidenler bir daha geri dönmedi(bu kulandığım son cumle aslında kampa giden bi grup neşeli ve hayattan bi haber amerikan gençleri için kullanılıodu korku filmlerinde).:D:D
böle saçmaladııma bakmayın saat sabahın 5'i ve az önce sahur yaptım. biraz laf gevelemesi yapim dedim.
zeno üzülmeeeee, üzüülmmeeee, seni ağlarken görmek çok zoorrr bizlereee!
ya bişi diimi zaman su gibi akıp geçeçek ve ne olduunu anlamadan yine buraya dönceksin. aha nahh burayada yazıom!! isganbilabi dediydi dersin!
ama sen sen ol arkana iki defa bakmadan derslere sakın girme!! (olm scary muvi gibi bişi oldu la bu yazı) nese suratıma domtes yemeden kaçıom. bu kadar saçmalama yeter.
kendine ii bak zenozeno...

Nis dedi ki...

zeno seni çok iyi anlıyorum toplama kampı dediğinde ne demek istediğini...üniversitenin ilk yılında tam 40 kişi aynı odada kaldık aslında oda değildi tabi çalışma odasını bozup bize oda yapmışlardı korkunçtu 40 kız bir arada o güne kadar hep odamda tek başımaydım...ama zaman geçiyo işte ve ben gene tek kişilik odamdayım ama biliyomusun o şamatayı aradığım zamanlar çok oluyo....

[turshu] dedi ki...

yıla kötü başlamaktan bahsetmişken, böcüklerden de bahsetcekmisin?? kiihh kiihhh.. :D:D:D

zenocadı dedi ki...

Canlarım benimm..Hepiniz çok çok saolun..Beni sizler var ettiniz:P


**vasati46kromozom ve batraz: dediğiniz gibi uamrım sonu gü
zel olur.Bu sadece bir başlangıç değil mi,umudu yitirmemek gerek:)

**Nismisciğimm:) Valla insan durumun içindeyken bazı olaylar ona çok acı gelebiliyor ama her şey geçici ve geçtikten sonra lanetle anmıyoruz hiç bir şeyi.İnsanoğlu çabuk unutan bir tür:)

**İsganbillaabeeyyy:)Saol,beni gülmekten öldürdün ve cafede ki herkes dönüp dönüp bana baktı,rezillikti:) Valla bir gaz odasına girsem fena olmaz aslında.Arkadaşlar bitlendi de bende hastalık hastası bi tip olarak doktor doktor dolaştım şampuanımı ve losyonumu aldım öle işte:(

turshu satan tatlı süzgeç:) Bahsettim için rahat etti mi?Annemlerle sana küçük küçük misafirler yollucam İstanbul'a onları blog camiasına benden hediye dağıt:)ama ben bitlenmedim bende yok yani,yanlış anlamayın:P

Adsız dedi ki...

zeno bak sana dediklerim teker teker olmaya başlamış. şimdi siz o toplama kampındasınız ya e haliyle bir arada bütün olarak yaşamalısınız. herhangibirinizi aranızdan götürmeye kalksalar sizde hepbirlikte onlara karşı geleceksiniz. işte bunu önlemek ve sizi birbirinizden uzaklaştırıp parçalamak için aranıza BİT VİRÜSÜnü sokmuşlar. böylece bitlenen arkadaşlarınızdan nefret edip onu aranızdan dışlıcaksınız. onlarda rahat rahat arkadaşınızı alıp bi gaz odasına yada sabun yapmaya götürcekler. kaleyi içten feth etmeye çalışılolar. aman dikkat edin, bu ayak oyunlarına gelmeyin, birbirinizden kopmayın hep bir arada olunki hepiniz bir bitlenin:D:D:D:D nihahaahaaaa!..

olm bidaha böle hayal gucumu çalıştırmıcam konu nerelerden nerelere gitti. hey allahım yaaa!!! ben kapatıom bu konuyu, daha fazla uzatmıcam. son bişiler yazmak istedim. bide sanki gerçekmiş gibi ciddi ciddi cümlerler kuruom. bi an kendim bile inandım. komplo teorileri oluşturuom kafamdam. nese kaçtım ben. kib.

zenocadı dedi ki...

:))
iskender süpersin..

Adsız dedi ki...

bu iltifatın üstüne gaza gelip devam ediceemi sanıosan yanılıosun taaaammıı?

zenocadı dedi ki...

:))